A CEZ Magyarország Kft. a 2016-os évben a Bátor Tábor Alapítvány támogatói között

A CEZ Magyarország Kft. A 2016-os év végén azt az összeget, amit minden évben Partnerei karácsonyi ajándékaira szán, jótékony célra fordította, a Bátor Tábor Alapítvány működését támogatva ezáltal.

A Bátor Tábor Alapítvány 2001 óta szervez élményterápiás táborokat daganatos és krónikusan beteg gyerekeknek és családtagjaiknak, mostanra közel 1000 táborozót fogadva évente. Foglalkozásaik és az élményterápia lényege, hogy a táborozó gyerekeket a programok során olyan kihívások elé állítsák az alapítvány képzett önkéntesei, melyek megoldása sikerélményt eredményez a résztvevők körében. A helytállásban az önkéntesek folyamatosan segítik a gyerekeket, és megerősítik őket a valós, önerőből elért sikereik megélésében. A kihívások természetesen minden résztvevő esetében a saját képességeikhez vannak igazítva. A programok célja, hogy a sikerélményeken, a komfort zónából történő folyamatos kilépésen keresztül a gyerkőcök önmagukba vetett hite újból megerősödhessen, ezzel is támogatva gyógyulásukat.

Miután a CEZ Magyarország Kft. csapatát személyes tapasztalatok is fűzik a Bátor Tábor Alapítványhoz, az ottani önkénteskedéshez, ezáltal magához az élményterápiás módszer alkalmazásához, így kiváltképp nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen jó ügyet támogathattunk Partnereink nevében is!

Amennyiben további információkat szeretnének kapni az alapítvány működésével kapcsolatban, kérjük, látogassák meg weboldalukat az alábbi címen: http://batortabor.hu/